VIDEO EXCLUSIV Bărbatul lovit de nepotul lui Gigi Becali la meciul FCSB - Universitatea Craiova a depus plângere! Lucian Becali riscă dosar penal 

Finalul partidei de pe Arena Națională a marcat un eveniment neplăcut. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Aprilie 2022, 15:19
Data actualizarii: Luni 04 Aprilie 2022, 15:45

În etapa a treia din playoff, FCSB a primit vizita Universității Craiova. Partida nu a ieșit conform planului pentru vicecampioana României, chiar dacă a dominat întâlnirea. Elevii lui Laurențiu Reghecampf au lovit pe contraatac, iar la final scorul a fost 2-0 pentru Universitatea Craiova. 

Scandalul a plecat de la o sticlă

Încheierea meciului a venit și un eveniment neplăcut la tribună oficială. Nepotul lui Gigi Becali a început să snopească în bătaie un suporter, chiar la tribuna VIP, oprindu-se abia după ce forțele de ordine au intervenit. Conflictul ar fi pornit de la prietenii lui Lucian Becali, care ar fi aruncat cu o sticlă în iubita unui alt suporter, după spusele martorilor. 

Potrivit PlaySport, victima a depus deja plângere în urma agresiunii de pe Arena Națională, Lucian Becali urmând să fie chemat la audieri

„Cercetările sunt în derulare, se vor viziona și secvențele de pe camerele de luat vederi de la Arena Națională”, au explicat oameni din cadrul anchitei pentru sursa citată. 

Dacă victima de pe Arena Națională va avea câștig de cauză, nepotul lui Gigi Becali riscă dosar penal pentru actele de violență de la finalul meciului FCSB - Universitatea Craiova. 

Modifică setările cookies