VIDEO Dosarul în care Lucian Becali este acuzat de loviri și alte violențe a fost clasat! Ce a decis victima

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, a bătut un suporter la meciul FCSB - Universitatea Craiova 0-2, de la începutul lunii martie.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 23:07
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 23:09

În imaginile apărute în spațiul public de la tribuna VIP a Arenei Naționale, Lucian Becali a fost surprins în timp ce lovea cu pumnii un suporter. Totul ar fi pornit de la un conflict verbal între cele două părți, după ce prietenii lui Lucian Becali ar fi aruncat cu sticle către iubita victimei.

Dosarul în care Lucian Becali este acuzat de loviri și alte violențe a fost clasa

La acel moment, bărbatul respectiv a depus plângere și l-a acuzat pe nepotul lui Gigi Becali de loviri și alte violențe, însă, între timp, ar fi decis să își retragă plângerea, susținut surse din cadrul Jandarmeriei Române, citate de Gândul

Astfel, dosarul a fost clasat, iar Lucian Becali nu va fi sancționat cu interdicția de a mai intra pe stadioane.

Gigi Becali l-a certat pe nepotul său pentru gestul făcut

Patronul FCSB a susținut la PRO ARENA că l-a scos pe Lucian Becali de la inimă și că acesta nu mai este nepotul său preferat, așa cum a susținut în trecut.

„Nu înțeleg, habar nu am, nu răspund pentru nepoții mei, răspund pentru mine și familia mea. Dacă faci incidente nu mai poate să fie preferat, pentru mine sunt preferați ăia care sunt cuminți și își văd de treaba lor. Dacă face incidente e treaba lui, ce să îi fac?”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies