"Avem geci, dar nu pentru toti! Am facut comanda!" Prima reactie oficiala: cat de aproape este Astra de faliment

Costel Lazar, directorul sportiv al clubului Astra, a explicat astazi la Ora Exacta in Sport cat de grave sunt problemele de la Astra. Ieri, ProSport a publicat dezvaluirile unor jucatori care se planga ca mancarea este insufiecienta, iar clubul nu mai are bani nici pentru echipamente.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Septembrie 2015, 11:51
Data actualizarii: Marti 15 Septembrie 2015, 12:40

"Nu avem nici mancare la club, iar in deplasarea de la Alkmaar ne-a fost frig si n-am avut geci sa punem pe noi", sunt marturiile apocaliptice ale jucatorilor Astrei in materialul publicat de ProSport.

Peisajul sumbru a fost confirmat aseara si de Dumitru Dragomir, intr-o interventie telefonica la Sport.ro: "Problemele sunt chiar mai grave de atat. Am inteles ca toate combinatele lui Niculae se inchid. Sunt probleme mari si la echipa", a dezvaluit fostul presedinte al Ligii.

Costel Lazar, directorul sportiv al clubului Astra, a explicat la Ora Exacta in Sport ca situatia este sub control, dar a confirmat si el intr-un fel unele reclamatii venite din partea jucatorilor: "Jucatorii si-au primit salariile, iar problema meselor nu s-a pus niciodata. Am citit ca nu sunt geci, ca nu avem mancare... Sigur, nu sunt geci complete, dar am facut comanda."

"Sunt geci de prezentare, dar nu exista un set complet de 35 de geci, pentru toti jucatorii. S-a descompletat, dar s-a facut comanda. N-am avut nevoie de geci pana acum, au fost 35 de grade."

"Astra beneficiaza de conditii complete. Cu mancarea... de cate ori staff-ul a solicitat mese dupa antrenament s-a pus la dispozitie un meniu complet."

"Cred ca informatiile astea sunt transmise din interior de anumiti jucatori, probabil nemultumiti. Ei se pot duce la Liga sa isi ceara drepturile, sa isi depuna memoriile, dar iata ca nu s-a intamplat nimic de genul asta pana acum."

"Nu avem cum sa luam in calcul varianta desfiintarii in conditiile in care toate salariile sunt la zi, sau sunt cateva zile de intarziere. Problemele erau rezolvate de vineri, dinaintea meciului cu Pandurii si s-au definitivat ieri. Nu inteleg de ce atata tam tam.", a spus Costel Lazar, care a vorbit si despre absenta lui Budescu la meciul cu Pandurii.

"Faptul ca nu am gasit intelegere ca meciul sa fie programat vineri, sambata sau luni a dus la situatia asta. Este o problema interna a clubului faptul ca noi am decis sa il invoim pentru botez. Nu vad nimic extraordinar ca un club sa isi invoiasca un jucator pentru un astfel de eveniment. In afara nu se intampla asta pentru ca traditiile, obiceiurile si religia sunt diferite la noi", a mai spus oficialul clubului Astra.

Modifică setările cookies