Declaratie INCREDIBILA a lui Danciulescu dupa gestul golanesc al lui Matei: "Poate a scuipat, dar scuipatul n-a ajuns la Paun" :)

Declaratie INCREDIBILA a lui Danciulescu dupa gestul golanesc al lui Matei: "Poate a scuipat, dar scuipatul n-a ajuns la Paun" :)

Dinamo a oferit o premiera in acest sezon. A incheiat meciul cu CFR in 8 jucatori si fara antrenorul Rednic, eliminat si el de arbitrul Petrescu.

Ultimul eliminat a fost Matei, trimis la vestiare pentru un gest stupid in finalul partidei. Mijlocasul l-a injurat si scuipat pe pustiul Paun, enervat din cauza faptului ca adversarii pasau mingea pe langa el. :)

"L-a injurat pe Paun, dar nu l-a scuipat. Poate l-a scuipat, dar scuipatul lui Matei nu a ajuns la Paun!", a fost explicatia incredibila oferita de Ionel Danciulescu dupa meci. Oficialul dinamovist a incercat astfel sa-si scuze jucatorul. Danciulescu i-a transmis si lui Paun ca nu trebuia sa discute cu arbitrul despre incident si sa continue sa joace.

"Nu cred ca e normal ce se intampla. Stiu ca e frustrant sa pierzi. Au jucat cu doi oameni in minus, de aceea am pasat. Ce trebuia sa facem, sa ne dam la o parte? Asta a fost jocul nostru si ne-am gandit ca asa trebuie sa facem. Danciulescu mi-a spus ca stie cum e, ca a jucat si el fotbal, dar ca nu trebuia sa-i spun arbitrului ca am fost scuipat si injurat. Nu e normal sa se intample asa ceva pe teren", a explicat Paun la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Israelul vrea să sesizeze ONU, în urma atacului asupra petrolierului MT Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român
BRAT
Modifică setările cookies