"Au fost discutii cu Steaua!" Atacantul de UCL care poate veni in scurt timp: "E bun, pret rezonabil, da multe goluri!"

"Au fost discutii cu Steaua!" Atacantul de UCL care poate veni in scurt timp: "E bun, pret rezonabil, da multe goluri!"

Steaua are o varianta de atac pentru Champions League. E un atacant care cunoaste Liga I si marcheaza des.

Younes Hamza ar putea scapa in curand de la Botev Plovdiv. Clubul din Bulgaria are mari probleme financiare, dupa ce patronul a fost implicat in mai multe probleme cu legea, iar acum Hamza se gandeste sa plece.

Germania si Franta sunt destinatiile de vis pentru Hamza, care nu ar refuza nici China, Qatarul sau Emiratele. Din Romania, Steaua nu se refuza. Hamza asteapta o oferta oficiala:

"Deocamdata lucrurile nu sunt foarte clare. Clubul are probleme financiare, patronul lor are probleme cu legea, iar lucrurile nu sunt foarte clare, putin in ceata. Hamza este sub contractul cu clubul, iar situatia nu se va clarifica foarte repede. Singura sursa de venit ar putea fi vanzarea de jucatori, astfel clubul sa-si continue activitatea. Lucrurile au fost foarte OK pana acum, banii la zi."

"Va dati seama ca de cand a aparut in presa istoria asta am primit o gramada de telefoane. E un atacant bun, care marcheaza foarte multe goluri, la un pret rezonabil, poate chiar liber peste ceva timp... e foarte solicitat, normal. Nu am primit niciun telefon de la Petrolul. E un club la care Hamza s-ar intoarce, dar nu acum, pentru ca are 28 de ani, daca a facut pasul asta si a plecat din Romania, atunci isi cauta un contract bun care sa isi permita sa isi puna undeva familia la adapost pe viitor."

"Steaua se discuta, e un club foarte mare, joaca in Champions League, au si bani incasati de la UEFA, se poate discuta. Dar, cred eu, nici Steaua nu se poate ridica la pretentiile lui Hamza in acest moment. Am avut niste discutii cu Steaua, dar nu oficiale, nu cu oficiali de la Steaua. Dar e prematur sa vorbim pentru ca nu se stie situatia concreta a jucatorului. Nu stim daca e liber, daca e si care e suma de transfer. Dorinta lui e sa mearga spre un campionat mai puternic. Daca nu va putea face un transfer in Germania, Franta sau altele, atunci macar va alege o varianta care il va satisface financiar. Atunci vor fi tari precum China, Qatar, Emirate.", a declarat Mihai Joita, agentul lui Hamza.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies