Liga 1

Atât s-a putut! Ce meci din play-out va arbitra Kovacs după prestația apreciată de la semifinala Manchester City - Real Madrid

Istvan Kovacs a arbitrat prima manșă din semifinala Manchester City - Real Madrid, prestația sa fiind apreciată la nivel internațional. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 20:08
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 22:45

Prima manșă a semifinalei Champions League, dintre Manchester City și Real Madrid, 4-3, a fost un adevărat regal pentru fotbal. Pe lângă cele 7 goluri ale partidei, ambele echipe s-au întrecut în ratări și faze superbe de a înscrie. La tot acest spectacol a avut un rol important și Istvan Kovacs (37 ani)

Arbitrul român și brigada sa au luat deciziile corecte într-unul dintre cele mai importante și spectaculoase meciuri ale anului în fotbalul european.

În acest sezon, Kovacs a arbitrat șase meciuri în Liga Campionilor, trei în Europa League și unul în Conference League.

La mai puțin de o săptămână de la confruntarea de pe Etihad Stadium, Istvan Kovacs se întoarce în competiția internă. Potrivit gsp.ro, centralul român a fost delegat pentru partida CS Mioveni - FC Botoșani, din play-out-ul Ligii 1. 

Prestația lui Kovacs, apreciată și de Sorin Cârțu 

Sorin Cârțu, fostul mare fotbalist al "Craiovei Maxima", acum președinte la gruparea patronată de Mihai Rotaru, a vorbit la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena.

"Am dormit așa frumos aseară, când ai o asemenea vizionare, ce nivel, ce ritm,vai de capul meu! Bravo pentru Istvan Kovacs, l-aș întreba dacă așa atitidine trebuie să aibă și în România, cea cu Pep Guardiola -

La noi, cum a comentat ăla (n.r.: - antrenor), imediat îl scotea în tribună.  Băi, comportați-vă la fel! Și cu antrenorul Guardiola, de aia te comporți așa, cu Croitoru, cu Reghecampf.... 

Prestația lui a fost senzațională. Trecuseră 20 de minute și el nu a fluierat", a spus Cârțu, miercuri dimineața, la Pro Arena.

Modifică setările cookies