Atacantul refuzat de Steaua, propus de Sandu la Petrolul! "De aici poate sa ajunga din nou la echipa nationala!"

Autor: Sport.ro
Vineri 30 Ianuarie 2015, 17:15

	Atacantul refuzat de Steaua, propus de Sandu la Petrolul! "De aici poate sa ajunga din nou la echipa nationala!"

Reprofilat in meseria de impresar, fostul sef al Federatiei insista pentru transferul unui atacant care a marcat 3 goluri in Liga I in acest sezon.

Mircea Sandu l-a propus pe Costin Curelea la Steaua, dar a fost refuzat. S-a reorientat si a mers sa discute cu antrenorul Petrolului, Mircea Rednic, aflat in cautarea unui inlocuitor dupa plecarea lui Toto Tamuz.

Curelea este in continuare jucatorul Craiovei, dar e pe picior de plecare dupa ce a refuzat sa semneze diminuarea salariului, varianta propusa de conducere pentru majoritatea jucatorilor din lot.

"L-am propus pe Curelea la Steaua, in perspectiva in care pleaca Keseru. Si asta pentru ca vad in Curelea, la 30 de ani, un varf de atac valoros, un atacant care marcheaza foarte usor."

"Ramane de vazut ce va spune conducerea Petrolului. Eu cred ca daca va juca meci de meci, Curelea va reajunge si la echipa nationala", a declarat Mircea Sandu.

Curelea a jucat 11 meciuri si a marcat 3 goluri in tricoul Craiovei in acest sezon. Atacantul de 30 de ani are o selectie la nationala, din perioada in care a evoluat pentru Sportul Studentesc (2011, un meci cu San Marino).

Cine va fi golgheterul Ligii I in acest sezon? (4529 voturi)
 
Keseru
84.10%3809 voturi
 
Mitrea
97 voturi
 
Bilinski
10.75%
487 voturi
 
Budescu
136 voturi
Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies