Liga 1

Debutul celui care avea sa ajunga BOMBARDIERUL Stelei "Aveam 16 ani, era foarte cald afara" Keseru a retrait primul meci in Liga I

Vezi cum a fost debutul lui Keseru.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 17:04
Data actualizarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 17:11

Atacantul Stelei a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care a retrait debutul in Liga I, consemnat acum 12 ani la FC Oradea. Chiar daca a avut o bara, Keseru nu a reusit atunci sa dea gol insa s-a revansat etapa urmatoare, cu Poli Timisoara.

"Putini stiu ca am debutat la FC Oradea in divizia A, la 16 ani si 8 luni. Eram capitanul nationalei de juniori a Romaniei in acea perioada. In August 2003, antrenorul de atunci al echipei, Ionut Popa mi a zis cu 2 zile inainte ca voi juca titular in urmatorul meci cu Petrolul. Era etapa a treia. Nu m-am putut odihni de emotie, imi faceam tot felul de ganduri. Daca nu se tine de cuvant antrenorul? Eram nerabdator sa joc in fata oradenilor. Veneau si prietenii mei la meci si nu voiam sa ii dezamagesc. A fost foarte cald in aceea zi. Stadionul era plin. Am jucat din primul minut al meciului cu Petrolul, 60 minute si s-a terminat 0-0. Am avut si o bara chiar inainte sa fiu schimbat. Eram suparat ca n-am reusit sa marchez dar, cand am vazut reactia spectatorilor la inlocuire, mi-a trecut orice urma de tristete. Tot stadionul m-a aplaudat. Am dat primul gol in divizia A , etapa urmatoare, la Timisoara in meciul cu Poli.", scrie Keseru pe pagina sa de Facebook.

Atacantul Stelei si-a deschis recent o pagina de Facebook, pe care posteaza mai multe poze si video din cantonamentul din Turcia, dar si poze si informatii pe care fanii sai nu le stiau.

 
Modifică setările cookies