ASTRA - FCSB 0-2 | Reactia lui Costel Enache dupa a 2-a infrangere in play-off: "Sunt dezamagit, am fost fricosi!"

ASTRA - FCSB 0-2 | Reactia lui Costel Enache dupa a 2-a infrangere in play-off: "Sunt dezamagit, am fost fricosi!"

FCSB a castigat cu 2-0 la Giurgiu contra Astrei.

Antrenorul celor de la Astra Giurgiu, Costel Enache, a fost extrem de dezamagit de jocul echipei in partida cu FCSB. El a explicat motivul pentru ca Denis Alibec nu a inceput partida ca titular.

"Categoric (cel mai slab meci de cand e antrenor la Astra). E greu de facut o comparatie, nu ne-a iesit nimic. N-am avut personalitate, nu am reusit sa combinam. Nu am fost precisi in marcaj, asta ne-a costat foarte mult. Golurile au venit in faze fixe si nu ar fi trebuit sa fim surprinsi. Jucatorii de calitate precum cei de la FCSB te pot surprinde.

E un joc slab, n-am avut ritm, agresivitate. Am fost fricosi in momentul in care am avut posesia. Sunt dezamagit in seara asta, erau lucruri discutate, lucruri pe care le avertizasem si pe care le facusem bine pana in acest moment.

La 0-2 am inceput sa controlam jocul, doar ca nu reuseam sa finalizam. Denis Alibec este un jucator care poate elimina un jucator din joc si poate sa creeze pericol. Nu putea de la inceput, venea dupa 3 saptamani fara antrenamente specifice. Voiam sa-l scoatem pe Bejan (inainte sa primeasca rosu), insa alt jucator a cerut schimbare pentru o accidentare.

El nu face antrenament de 2 saptamani, abia de ieri a inceput sa alerge. Nici nu se punea problema sa joace" a spus Costel Enache la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Carantina la sosirea în țară a fost eliminată pentru persoanele vaccinate cu a doua doză de cel puțin 10 zile
BRAT

Modifică setările cookies