Asta e viitorul Stelei? "Hagi, coproprietar la echipa Armatei, echipa se muta pe Ghencea! Asta da lovitura!"

CSA Steaua si-a anuntat revenirea in fotbal. Marius Lacatus e coordonatorul proiectului, iar mai multe foste glorii ale Stelei il sustin. Se va implica si Hagi?

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Decembrie 2016, 12:28
Data actualizarii: Joi 15 Decembrie 2016, 12:41

Cum ar arata CSA Steaua cu Hagi alaturi? Este doar o situatie ipotetica, dar Dumitru Dragomir e convins ca se poate concretiza.

"Asta ar fi cu adevarat o mare lovitura. Federatia asta trebuie sa faca, iar Armata sa il cheme de urgenta pe Hagi la discutii!", spune Dragomir.

Fostul presedinte LPF a comentat la Ora Exacta in Sport posibilitatea unui parteneriat intre CSA Steaua si Viitorul lui Hagi.

"Hagi s-ar baga sigur, problema e cum va fi contractul cu Armata. Poate sa faca un contract prin care el sa preia baza sportiva, el sa vina cu echipa si cu finantare si cu tot si atunci se face o simbioza cum nu exista in Romania. Asta se poate face, da!"

"Ar fi o lovitura mortala pentru toate cluburile din tara. Hagi se autofinanteaza, in primul rand, apoi creste fotbalisti si creste pe bani multi."

"Ar avea un stadion facut de Guvern, 5-6 terenuri formidabile in baza de la Ghencea. Aia e o baza cum nu e la Ovidiu. Iar la Ovidiu si-ar pastra baza sportiva pentru centrul de copii si juniori."

"Ar face doua centre de copii si juniori, ar acapara tot Bucurestiul si ar lua tot ce e mai bun de aici. Nu s-ar mai duce juniorii la Dinamo, pentru ca baza din Ghencea e mai buna."

"Pe Gigi Becali nu l-ar deranja deloc situatia asta!"

"Asta ar fi cu adevarat o lovitura pentru fotbalul romanesc. Federatia asta ar trebui sa faca. Dar parerea mea este ca e greu. Nimeni nu vrea sa ii dea puterea lui Hagi. Eu i-as da toata puterea lui Hagi in fotbal."

"Eu, daca as fi la Armata, l-as chema pe Hagi si i-as spune: "Incepand de azi esti coproprietar 50 de ani!"

"Pe Gigi Becali nu l-ar deranja. El are traseul lui. El baga bani in jucatori formati, nu in centre de copii si juniori. Ar fi benefic si pentru Becali, pentru ca si el ar cumpara de la Hagi dupa aceea.", a mai spus Dumitru Dragomir.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies