"Asta e cea mai slaba echipa din istoria lui Dinamo" Intepaturi din interiorul clubului: "E nevoie de un antrenor cu personalitate

"Asta e cea mai slaba echipa din istoria lui Dinamo" Intepaturi din interiorul clubului: "E nevoie de un antrenor cu personalitate

Ionel Augustin, fostul mare atacant cu 11 sezoane jucate in tricoul lui Dinamo, spune ca aceasta este cea mai slaba echipa din istoria clubului.

Infrangerea incredibila suferita de Dinamo la Giurgiu, 1-6 cu Astra, a agitat serios spiritele in randul dinamovistilor.

Augustin, fosta legenda din Stefan cel Mare, in prezent in echipa de scouteri a clubului, spune ca Dinamo "are nevoie de un antrenor cu personalitate pentru retur".

"Dinamo are nevoie de transferuri. Sunt multe maini moarte acolo si jucatori care nu au ce cauta la club. Nu au agresivitate, nu au dorinta de a juca si lipsesc idolii din teren."

"Nu trebuie sa se mai faca experimente la Dinamo. E nevoie de un antrenor cu personalitate, cu experienta si care sa se impuna. Antrenorul trebuie sa stie ce sa le ceara si sa scoata maxium de la ei. Aceasta este cea mai slaba echipa din istorie."

"Echipa nici nu mai face pregatire buna, de vreo sapte ani. Ei fac doar miute si alergari. E o mare diferenta intre Dinamo si Steaua, in ceea ce priveste pregatirea. Ei au toate facilitatile, fac antrenamente asa cum se face in fotbalul mare", a declarat Ionel Augustin la DigiSport.

Mandatul de interimar al lui Danciulescu la Dinamo expira dupa meciul de Cupa Ligii cu Universitatea Cluj (13 decembrie).

VIDEO PROTVPLUS.RO

A început lupta pentru ca toate țările să primească gratis vaccinurile anti-Covid. Ce spun marile companii farmaceutice
BRAT
Modifică setările cookies