Liga 1

Asta e afacerea iernii: Astra face o super mutare in batalia pentru titlu! Cat plateste Niculae pentru PERLA Rapidului!

► Valahu, OMUL LOCOmotiva! Duminica 14:00, Valahu il face pe Van Damme, LIVE din Gara de Nord, la Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Decembrie 2013, 07:25
Data actualizarii: Vineri 13 Decembrie 2013, 07:36

Astra si Rapid au batut palma pentru transferul pustiului minune din Giulesti, Alexandru Ionita II, acesta urmand sa ajunga la Giurgiu in aceasta iarna.

Oficialii Astrei fac astfel prima mutare importanta in batalia pentru titlu, iar toata afacerea nu va scoate din conturile lui Ioan Niculae decat 300.000 de euro, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor, care mentioneaza ca ambele cluburi vor avea coproprietatea pe mijlocasul de 19 ani.

Pentru conducerea Rapidului, banii vin ca o adevarata gura de oxigen, in conditiile in care acestia sunt obligati sa restituie urgent 200.000 de euro Ligii Profesioniste de fotbal, banii reprezentand o transa din drepturile TV, alocata de Dumitru Dragomir inainte ca echipa sa fie retrogradata in B.

MOLDOVAN VREA SA BLOCHEZE TRANSFERUL

"Nu cred ca vanzarea lui este o solutie. El trebuie sa ramana la Rapid si sa promovam in Liga I."

"Resursele financiare trebuie gasite in alta parte pentru a tine o echipa."

"E o mare greseala vanzarea tinerilor jucatori in momentul de fata. Eu sper sa am un cuvant de spus in plecarea lui Ionita, am vorbit astazi cu Adrian Zamfir si mi-a spus ca nu va pleca niciun jucator, cu atat mai mult Ionita", a spus Viorel Moldovan, antrenorul Rapidului.


Modifică setările cookies