Asta bomba! In ce conditii ar putea ajunge Rednic la Steaua!

Rednic ar putea sa ajunga la ... Steaua. Daca Gigi si Bergodi nu se inteleg pana la urma. Bergodi n-a semnat inca intelegerea cu Steaua. E nemultumit de transferuri

â–º "Nu-l poti compara pe Bonetti cu Rednic! Dinu va antrena, daca lucrurile nu merg!"

â–º Becali vrea sa-l pacaleasca pe Bergodi: Steaua risca sa repete modelul lui Dinamo!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iunie 2009, 23:30
Data actualizarii: Miercuri 24 Iunie 2009, 23:49

Rednic ar avea sansa sa fie primul antrenor campion cu Steaua, Dinamo si Rapid. Dinamo l-a vrut pe Bergodi inaintea Stelei. i-a oferit mai multi bani, dar Bergodi a refuzat, asa ca Dinamo a adus un alt italian - Bonetti.

Rednic n-a plecat cu mana goala de la Dinamo - a primit 50 de mii de Euro. Ii va dona prietenilor lui patrupezi. Asa a promis.

Rednic a anuntat ca are oferte de la doua dintre primele 6 din Romania. Timisoara si Vaslui n-au dat inca niciun semn de viata. Steaua l-ar putea cauta. Daca Bergodi nu accepta transferurile lui Gigi.

Rednic ramane totusi o varianta pentru Steaua. Multi dinamovisti spun ca Rednic a luat bani in 2007, cand Dinamo a ajutat-o pe Steaua sa ajunga in Liga. Fost secund al lui Rednic la Dinamo, lui Vladoiu i-ar placea sa-l ajute pe Rednic la Steaua. Vladoiu stie cum e in Ghencea - a jucat la Steaua.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!