"Asta ar trebui sa faca Mutu!" Starul Petrolului e sfatuit de Dorinel Munteanu: "Nu e asa usor cand revii in Liga 1"

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Mutu e sfatuit sa apeleze la un psiholog ca sa nu sufere la revenirea in Romania. "Eu asa am facut" - spune Dorinel, care a jucat la Dinamo si dupa 10 ani in strainatate, a venit la Steaua. Mutu umbla cu bodyguard la Petrolul. Ar trebui sa-si angajeze si un psiholog ca sa se adapteze mai usor la campionatul Romaniei.

"Orice jucator care petrece mai mult timp in strainatate considera campionatul intern foarte usor si este o greseala. Revenirea mea la Steaua a fost una destul de grea. Eu am apelat si la un psiholog" a dezvaluit Dorinel Munteanu.

Portarul care i-a stricat debutul lui Mutu la Petrolul a studiat toate miscarile "briliantului" inaintea meciului de la Brasov. Iacob a reconstituit paradele cu care a reusit sa-l blocheze pe Mutu la Brasov ! Pentru portarul de 20 de ani venit de la Tarlungeni a fost debutul in Liga 1.
 
"Chiar antrenorul secund, Fl. Petre mi-a zis ca 90 la suta din fazele lui, da peste zid si asta am avut si in cap!" spune Florin Iacob.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Accident cu șapte morți în Bacău. Doi copii, printre victime. Alte două persoane sunt în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies