El este bodyguardul lui Mutu la Petrolul! Cum a ajuns "Briliantul" singurul jucator din Romania care face asta in autocarul echipei. VIDEO

Nu numai Adrian Mutu a debutat la Petrolul in meciul cu Brasov, ci si bodyguardul sau.

Inconjurat de suporterii de la Brasov dupa meciul din campionat, Mutu a fost tinut strans de bodyguardul sau.

Bodyguardul lui Mutu a fost surprins dupa meci in timp ce ii facea loc lui Mutu sa ajunga la autocar.

Mai mult, Mutu este singurul jucator din Liga I care merge cu bodyguardul in autocar, acesta fiind filmat in clipa in care autocarul Petrolului pleaca de la stadion, dupa ce Mutu a facut cateva fotografii cu fanii si a semnat un autograf.

Mutu a debutat cu ghinion la Brasov. A fost aproape sa inscrie un super gol din lovitura libera, iar echipa sa a terminat 1-1, dupa ce Brasovul a marcat dintr-un penalty pe final de meci.

Dupa meci, Adrian Mutu a declarat:

"Mi s-a parut un arbitraj normal, acum nu stiu daca a fost penalti la noi sau la ei, dar in afara de episoadele astea cred ca a fost un arbitraj normal."

"Acum este dezamagirea pe care o avem cu totii: am pierdut doua puncte astazi. insa campionatul e lung, o sa ne revansam. Daca o sa eliminam erorile pe care le facem, avem valoarea necesara pentru a castiga campionatul."

"Crezand ca meciul s-a terminat prea devreme am fost neatenti pe finalul meciului. Am avut prea multa incredere in noi, crezand ca avem control total asupra meciului", a spus Mutu la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies