Liga 1

Mititelu nu a ținut cont de bani! Ce salariu va încasa Flavius Stoican la FCU Craiova

Flavius Stoican este noul antrenor al echipei FCU Craiova.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 07 Octombrie 2021, 10:13
Data actualizarii: Joi 07 Octombrie 2021, 10:52

După despărțirea de Adrian Mutu, familia Mititelu s-a orientat rapid și a reușit să îl aducă pe Flavius Stoican, antrenor cu experiență în prim-planul fotbalului românesc. Stoican a fost convins să semneze cu nou-promovata cu un salariu de nivelul Ligii 1.

Ce salariu va încasa Flavius Stoican la FCU Craiova

Ajuns la 44 de ani, Stoican va fi plătit cu 8000 de euro pe lună, remunerație de nivelul mediu spre mare în prima ligă. Contractul va fi valabil până la finalul actualului sezon, potrivit DigiSport.

„Au fost discuții cu câteva zile în urmă, dar din punctul meu de vedere nu era nimic de obiectat. Sunt un om căruia îi place fotbalul, îmi place să muncesc și vreau să-mi aduc aportul la această echipă. 

Obiectivul este să jucăm fotbal, să încercăm să batem pe UTA. La momentul acesta, e ușor de spus că vreau nu știu ce lucruri mărețe. Important este să-mi pun amprenta asupra jocului echipei”, a declarat Stoican la prezentare.

Ionel Dănciulescu a lăudat numirea lui Stoican: „Nu vine într-un moment simplu pentru el și pentru echipă, au o situație complicată în clasament. Urmează un program la fel de complicat pentru ei. Ce pot să spun despre Flavius este că e un foarte bun mobilizator, este un om de vestiar, face o atmosferă extraordinară.

Discută mult cu jucătorii, care sunt de obicei atașați de el. Are un staff destul de competent, lucrează foarte bine. Întotdeauna el a lucrat în situații complicate. La Dinamo, echipa era în insolvență, dar a obținut rezultate foarte bune și am terminat pe locul 4. De asta spun că este un om care aduce o doză de agresivitate pentru echipă, în sensul bun.

E o mutare interesantă, dar nu-i va fi ușor. Acolo mai este și efervescența dată de suporteri, care cer rezultate”.

Dinamo 2, Chindia, CS Miovemi, Dinamo, FC Voluntari, Zimbrul Chișinău, Pandurii, CSM Poli Iași, Petrolul Ploiești și Viitorul Tg. Jiu sunt celelalte echipe din cariera lui Stoican.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies