Dinamo Cristi Bud DDB Liga 1 Romania Superliga "Aș accepta, normal!" Fostul campion al Romaniei se autopropune la Dinamo

"Aș accepta, normal!" Fostul campion al Romaniei se autopropune la Dinamo

Numele Dinamo incă mai atrage fotbaliștii.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 21:27
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 21:32

Cristi Bud a recunoscut ca nu ar spune nu unei aventuri la Dinamo, chiar daca problemele financiare pe care le au câinii sunt aceleași sau chiar mai grave decât la Dunarea Călărași. Dublu campion cu CFR, fotbalistul a mai lucrat și cu Dario Bonetti în trecut, în Italia.

"Una e să pățești ceva la Dinamo, alta e la Călărași"

 

"Aș accepta, normal. Una e să pățești ceva la Dinamo, alta e la Călărași. Am lucrat cu domnul Mureșan, am lucrat o perioadă scurtă și cu domnul Bonetti, la Juve Stabia. La începutul carierei mele, eram la Liberty Salonta, am avut o experiență în Italia.

Am semnat cu Juve Stabia și am stat două-trei săptămâni și am plecat. Nu mi-a plăcut. Este greu, am trecut prin astfel de perioade (n.r.- cu probleme financiare). La meci, uiți de probleme, dar în săptămâna premergătoare, la antrenamente, la pregătire, e greu. O săptămână, două, o lună, două, trei, mai duci, dar după aia ce faci? Îți vin ratele, ai copil acasă...", a declarat Cristi Bud, pentru digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!