Dinamo Cristi Bud liga 4 Nicolae Badea Fotbal intern

FOTO Vin întăririle la echipa lui Nicolae Badea! Un fost campion al României și-a anunțat prezența la Dinamo, în Liga 4

ACS FC Dinamo vrea să promoveze cu orice preț în Liga 3, acolo unde este deja CS Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 14:20
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 14:29

Marți, 2 august, noul administrator special al dinamoviștilor, Vlad Iacob, a anunțat, pe paginile de social media ale clubului, noile transferuri efectuate de gruparea din Ștefan cel Mare. Dinamo a adus la echipă cinci noi jucători pentru a reveni în Superligă cât mai rapid. Alexandru Pop (29 ani), Ionuț Bobea (20 ani), Iulian Roșu (28 ani), Alin Șerban (19 ani) și Cătălin Țîră (28 ani) vor evolua în sezonul 2022-2023 sub comanda lui Ovidiu Burcă (42 ani). 

Cristi Bud, din Liga 3 în Liga 4 

Văzând această informație, ACS FC Dinamo, echipa din Liga 4, s-a întărit și ea. Sub comanda lui Andrei Cristea (37 ani) a sosit Cristian Bud (37 ani), atacantul postând pe contul oficial de Instagram o o fotografie cu emblema „câinilor”, la care a adăugat descrierea: „O nouă provocare”. 

Cristi Bud are un CV impresionat. A cucerit două titluri în Liga 1 cu CFR Cluj, un campionat în Republica Moldova cu FC Milsami Orhei și două Cupe ale României tot cu CFR. Ultima experiență a lui Bud a fost în Liga 3, la CS Făurei, fostul club finanțat de Bănel Nicoliță (37 ani).  

Modifică setările cookies