Arlauskis, OUT de la Craiova! Reacția lui Mihai Stoica

Arlauskis Mihai Stoica Universitatea Craiova Superliga Mihai Stoica
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 21:55
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 22:05

Giedrius Arlauskis și-a reziliat azi contractul cu Universitatea Craiova.

Informația a fost confirmată de Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, om de afaceri care a anunțat tot joi seara că vor mai pleca jucători de la echipa din Bănie. 

Pe Arlauskis, jucător adus la Universitatea de Marian Copilu, l-a costat și gafa din eșecul cu Farul, scor 2-1, în etapa a 24-a. 

  • Mihai Stoica

Arlauskis, OUT de la Universitatea Craiova

Lituanianul în vârstă de 35 de ani e campion în România și cu CFR Cluj, dar și cu Unirea Urziceni, formație la care l-a cunsoscut pe Mihai Stoica, oficial care a avut mereu cuvinte de laudă despre goalkeeper-ul cu 26 de selecții în reprezentativa Lituaniei. 

Managerul de la FCSB a comentat joi seara, la Orange Sport, plecarea lui Arlauskis, care a jucat șapte partide pentru Universitatea Craiova în acest sezon.

”Îl cunoşteam foarte bine. L-am adus în România în decembrie 2007. L-am văzut foarte schimbat. L-am văzut făcând câteva istericale, credeam că nu este el, dar au trecut anii, are deja 35.

Se antrena foarte bine, era băiat de vestiar. Când era la CFR, a dat o declaraţie că a plecat Copilu. A plecat şi el.

Greşeala asta se vede urât, urât. Poate nu era de acolo, nu se simţea bine acolo. El a venit destul de târziu acolo. Şi-a făcut foarte bine treaba la Urziceni, şi la CFR”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Arlauskis e cotat la 500.000 de euro

Arlauskis era liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. Goalkeeper-ul plecase de la gruparea din Gruia în același timp cu Marian Copilu, în toamna lui 2021, după instalarea lui Dan Petrescu în locul lui Marius Șumudică. La acel moment, Arlauskis a avut un discurs dur îndreptat către conducerea CFR-ului. 

Arlauskis a jucat în toate meciurile din cupele europene în toamna anului 2021. Ultimul meci fusese cu Steaua Roșie Belgrad pe 26 august 2021, când a suferit o accidentare și a fost înlocuit la pauză. Înainte să semneze cu Universitatea Craiova, în septembrie 2022, Arlauskis s-a antrenat singur, în Lituania. 

  • 23 de selecții are Arlauskis la reprezentativa Lituaniei
  • 2.5 milioane euro valora Arlauskis în 2010 
  • 500.000 de euro valorează în prezent portarul înalt de 1,91 m
  • Până pe 30 iunie mai are contract Arlauskis cu Universitatea Craiova 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!