NEWS ALERT Mihai Rotaru l-a dat afară pe Arlauskis de la Universitatea Craiova: ”Am reziliat acum 30 de minute”

Mihai Rotaru Giedrius Arlauskis Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 18:53
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 18:57

Mihai Rotaru a anunțat că i-a reziliat contractul lui Giedrius Arlauskis (35 de ani), care a apărat poarta Universității Craiova în ultima partidă cu Farul Constanța, pierdută cu 2-1.


Întrebat dacă la baza acestei decizii a stat gafa comisă de Arlauskis în meciul cu Farul Constanța, Rotaru a negat și a ținut să-i mulțumească lituanianului pentru atitudinea sa, după ce conducerea l-a anunțat că nu va mai conta pe el pentru restul sezonului.

Mihai Rotaru anunță: ”Am reziliat deja cu Arlauskis”

După ce Arlauskis a plecat de la Craiova, titularul din poarta echipei lui Eugen Neagoe va fi David Lazar, un alt goalkeeper experimentat.

„Nu e vorba de o listă, dar sunt unii jucători la final de contract sau care nu intră în vederile staff-ului tehnic și atunci încercăm rezilieri pe cale amiabilă. 

Pot să vă spun că am reziliat deja cu Arlauskis acum 30 de minute, dar vreau să-i mulțumesc din suflet, e bărbat, a dat dovadă de caracter. Când am deschis discuția cu el, nu a cerut nici măcar un euro în plus. Țin să-i mulțumesc. Nu a fost vorba despre asta (n.r. - despre penalty-ul din meciul cu Farul), am început să ne reconsiderăm obiectivele”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Arlauskis e cotat la 500.000 de euro

Arlauskis era liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. Goalkeeper-ul plecase de la gruparea din Gruia în același timp cu Marian Copilu, în toamna lui 2021, după instalarea lui Dan Petrescu în locul lui Marius Șumudică. La acel moment, Arlauskis a avut un discurs dur îndreptat către conducerea CFR-ului. 

Arlauskis a jucat în toate meciurile din cupele europene în toamna anului 2021. Ultimul meci fusese cu Steaua Roșie Belgrad pe 26 august 2021, când a suferit o accidentare și a fost înlocuit la pauză. Înainte să semneze cu Universitatea Craiova, în septembrie 2022, Arlauskis s-a antrenat singur, în Lituania. 

  • 23 de selecții are Arlauskis la reprezentativa Lituaniei
  • 2.5 milioane euro valora Arlauskis în 2010 
  • 500.000 de euro valorează în prezent portarul înalt de 1,91 m
  • Până pe 30 iunie mai are contract Arlauskis cu Universitatea Craiova 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!