Neluțu Varga e supărat pe un jucător de la CFR Cluj și a trecut la amenințări: ”Va plăti sump”

Nelutu Varga CFR Cluj Superliga Nelu Varga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 19:30
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 19:34

Neluțu Varga a fost deranjat de atitudinea unui jucător de la CFR Cluj.

Brazilianul Roger (26 de ani) a denunțat contractul cu gruparea antranetă de Dan Petrescu și se află deja la Arad, unde se pregătește alături de UTA Arad.

Deranjat după ce sud-americanul a demarat deja o acțiune la FIFA pentru a scăpa de contractul cu CFR Cluj, Neluțu Varga a reacționat dur și a spus că fotbalistul ”va plăti scump” pentru gestul său.

Acționarul majoritar de la CFR Cluj dă vina pe agentul jucătorului pentru acțiunea lui Roger.

Neluțu Varga, atac dur la adresa unui jucător: ”Va plăti scump”

„Eu mă aflu acum în concediu în Dubai, dar sunt foarte supărat din cauza acestui jucător. Noi nu am făcut nicio greșeală cu el. Dar acest Roger va plăti scump pentru faptul că și-a denunțat unilateral contractul cu CFR. El a urmărit doar să plece liber de contract de la noi. Principalul vinovat pentru situația actuală a lui Roger este agentul lui. 

El se află în spatele acțiunilor lui Roger. L-a sfătuit și îl sfătuiește în continuare foarte prost. Noi nu l-am mai băgat pe listă după ce am văzut că și-a denunțat unilateral contractul.

Nu mai avea niciun rost să facem acest lucru, deoarece nu eram și nu suntem proștii lui Roger și ai impresarului. Am auzit că acum el este la UTA și se antrenează cu această echipă. Ce caută el acolo? Nu are voie, dar UTA știe acest lucru. Nu e bine deloc ceea ce au făcut arădenii. 

Aveți un pic de răbdare că o să vedeți că Roger va plăti scump pentru gestul său. Lucrurile nu vor rămâne așa. O să suporte toate consecințele. Cristi Balaj și cei de la noi se vor ocupa de acest lucru. 

O să fie un proces. Noi nu suntem fraierii acestui jucător. V-am mai spus acest lucru și mai devreme. Nu o să am nicio problemă în aducerea lui Otele. El este deja semnat cu noi, dar va juca la CFR Cluj de la vară”, a spus Varga, potrivit ProSport.

Roger a mai evoluat la UTA Arad, în perioada ianuarie 2021 - februarie 2022. CFR Cluj l-a cumpărat în schimbul sumei de 200.000 de euro, iar brazilianul a strâns 35 de meciuri și 5 pase decisive la formația din Gruia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!