VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru nu-l uită pe Mirel Rădoi: ”A luat o decizie proastă. Și-a tras singur un glonț în cap”

Mirel Radoi Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 21:44
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 21:50

Mihai Rotaru a criticat din nou ”politica” implementată de fostul antrenor de la Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, ajuns între timp în Arabia Saudită, la Al-Taee.

Acționarul majoritar al clubului din Bănie a vorbit din nou despre perioada în care Rădoi a exclus din lot mai mulți jucători importanți.

Chiar dacă anunțase că va urma o reconstrucție la nivelul lotului în pauza competițională din iarnă, antrenorul a decis, în cele din urmă, să demisioneze, iar locul său a fost luat de Eugen Neagoe.

Rotaru spune că decizia luată atunci de Mirel Rădoi a fost una ”proastă” și ”negândită”, dar nu regretă colaborarea cu fostul selecționer, chiar dacă ”mandatul” său s-a încheiat înainte de finalul sezonului.

Mihai Rotaru: ”Mirel Rădoi a luat o decizie proastă”

„Ce a făcut Mirel Rădoi în acel moment a fost o decizie proastă, nefundamentată, care nu trebuia luată. A lăsat în urmă doi jucători cu litigii, care cer șapte milioane de euro, a lăsat o ceartă între echipă și suporteri. Părerea mea e că a fost o decizie proastă, pripită și fără sens. O decizie negândită, ca să nu folosesc alte cuvinte. 

Nu mai țin minte unde eram în acel moment, dar ulterior am aflat că era decizia luată cu două zile în urmă, chiar îninate de meciul cu Rapid. Arunci jucătorii în afara lotului, conduci cu 2-0, după care nu mai ai ce să schimbi.

Mă rog, până la urmă ne-au egalat, dar puteau să ne și bată. A fost o decizie proastă, de acolo a început toată căderea noastră. Până atunci, noi eram bine. Atunci, practic, și-a tras singur un glonț în cap”, a spus Mihai Rotaru, la emisiunea SuperFanii de pe SPORT.RO.

Mirel Rădoi a rezistat aproape patru luni pe banca Universității Craiova, timp în care a bifat 21 de meciuri. Zece s-au terminat cu victoria oltenilor, cinci s-au încheiat la egalitate și șase au fost înfrângeri.

VIDEO - Mihai Rotaru, despre Mirel Rădoi

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!