Laurentiu Reghecampf Ciprian Tatarusanu florin nita Gigi Becali Steaua Superliga

Are LIBER pentru Steaua! "Ne RUGAM de el sa ramana, dar daca vrea sa plece, asta e! Ne intelegem repede cu Becali!" Favoritul lui Reghe e la un pas de Steaua:

► Nimeni pe strazi: 6 ore de FOTBAL TOTAL! Sambata, in direct la Sport.ro si Voyo.ro:
14:00 Dinamo Moscova – Zenit, 20:00 Steaua Rosie – Partizan si 20:45 Ajax – Venlo – exclusiv Voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Noiembrie 2012, 09:52
Data actualizarii: Sambata 17 Noiembrie 2012, 11:06

Steaua a fost la un pas sa-l transfere pe Tatarusanu in Franta, la Marseille, numai ca mutarea nu s-a mai facut. Atunci, imediat, Reghecampf s-a gandit sa-l inlocuiasca pe Tata' cu Nita, de la Chiajna.

Cum echipa nu a mai ramas descoperita in poarta, a aparut din nou intrebarea daca Nita poate veni. Tatarusanu a fost urmarit la ultimele meciuri de la nationala de mai multi scouteri, asa ca in iarna ar putea pleca pentru o oferta buna.

Nita este din nou favorit sa treaca la Steaua. Chiar daca i-a oprit pe ros-albastri din drumul spre Cupa si a aparat doua penaltyuri care au scos-o pe Steaua, el ramane favoritul lui Reghe.

Florin NIta are 25 de ani si va intra de la 1 ianuarie in ultimele sase luni de contract cu Chiajna. Momentan el a refuzat prelungirea: "Ne rugam de el sa ramana, desi l-am luat de pe strada. Nu stiu ce e cu el, se crede deja la Steaua. Daca e dorit in Ghencea, ii astept pe cei de acolo la negocieri. Ne intelegem repede cu Becali, intre noi nu au fost niciodata probleme", spune primarul din Chiajna, conform Prosport.

Modifică setările cookies