Steaua Lukasz Szukala Petrolul Ploiesti Univeristatea Cluj Superliga

Reghe va avea un soc: unul dintre cei mai buni jucatori ar putea fi fortat sa plece din Ghencea! Procurorii ANTI CORUPTIE le distrug planurile stelistilor:

Ancheta demarata de DIICOT (Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism) in cazul transferurilor efectuate pe ruta Univeristatea Cluj - Petrolul Ploiesti ar putea avea un impact urias asupra Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Noiembrie 2012, 14:10
Data actualizarii: Vineri 16 Noiembrie 2012, 14:10

Dupa descinderile simultane la cluburile Universitatea Cluj si Petrolul, in cazul transferurilor a nu mai putin de 15 jucatori, a aparut o noua problema pentru procurorii anti coruptie, acestia fiind nevoiti sa stabileasca cat mai repede statutul jucatorilor implicati in dosar.

Potrivit avocatului Marcel Lazareanu, transferurile facute de Petrolul, prin intermediul fostului actionar clujean, Florian Walter, sunt ilegale si vor fi anulate, urmand ca toti cei 15 fotbalisti sa se intoarca la U cluj.

"Fiind frauduloase, probabil ca aceste contracte se vor anula. Exista o mare posibilitate ca jucatorii sa revina la Cluj. Orice anulare de contract se face prin revenirea la situatia anterioara.

Spun asta in cunostinta de cauza pentru ca sunt la curent cu legislatia sportiva. Ca sa aduci un jucator de la un club la altul cu titlul gratuit este o anomalie. In felul asta s-au ocolit taxe si impozite, deci este ilegal.", a spus acesta la Transilvania Look.

Aici intra si Steaua in scena, clubul din Ghencea fiind implicat in transferul lui Szukala (jucator implicat in acest dosar) de la Petrolul, tranzactie ce ar putea fi declarata, la randul ei, ilegala de catre procurori.

Totusi, Steaua poate dovedi nu are insa nici o implicare in acest caz, Becali intelegandu-se cu ploiestenii pentru suma de 250.000 de euro, sume pe care, ulterior, a si achitat-o.

In cel mai grav caz, adica in cel in care acuzatiile se dovedesc a fi adevarate, Szukala ar putea fi declarat jucator al Univeristatii, moment in care Steaua va fi nevoita sa prezinte actele doveditoare semnate de oficialii Petrolului, club care, in cele din urma, ar putea fi obligat sa despagubeasca ambele parti implicate: atat echipa bucuresteana, cat si pe clujeni.
 

Modifică setările cookies