u cluj - fcsb Cluj Arena FCSB U Cluj Superliga

EXCLUSIV Ardelenii iau cu asalt Cluj Arena la meciul U Cluj - FCSB! Câți spectatori sunt așteptați pe stadion 

Fanii lui U Cluj s-au mobilizat pentru partida cu FCSB, din etapa a 16-a a Superligii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 17:53
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 18:16

UPDATE 18:15: Potrivit informațiilor știrilor PRO TV și www.sport.ro, până la ora 18:15 s-au vândut 20.000 de bilete la U Cluj - FCSB.


FCSB se va deplasa în Ardeal pentru meciul din etapa a 16-a. Elevii lui Nicolae Dică (42 ani) se vor duela cu U Cluj, luni, 31 octombrie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

În ciuda faptului că sunt pe locul 7 în campionat, cu 20 de puncte, având și două restanțe, roș-albaștrii încă stârnesc interes. Potrivit gsp, în dimineața meciului au fost achiziționate 15.000 de bilete. 

Chiar dacă ardelenii au la dispoziție ore bune de a-și achiziționa bilete, e greu de crezut că se va bate recordul de asistență din acest sezon de pe Cluj Arena, când la derby-ul cu CFR au fost 24.500 de spectatori.

Nicolae Dică și Eugen Neagoe au o optică diferită înainte de U Cluj - FCSB

La conferința de presă premergătoare meciului, Nicolae Dică a subliniat că "nu este un meci de totul sau nimic", însă FCSB va căuta o nouă victorie în campionat.

„E foarte important pentru noi să câștigăm mâine seară, chiar dacă nu va fi ușor pentru că întâlnim un adversar bun, trebuie să dăm totul, să avem o atitudine bună, să reușim să câștigăm, să urcăm din nou în zona de play-off, acesta este obiectivul nostru. 

Nu e de totul sau nimic, mai sunt meciuri de disputat, dar au o echipă bună, cu jucători cu experiență, o echipă agresivă, mai ales pe teren propriu, unde e organizată foarte bine defensiv. Ne așteaptă o partidă dificilă, trebuie să fim concentrați și să dăm totul pentru a putea câștiga. 

Băieții s-au antrenat foarte bine, sper și la ora jocului să practice un joc bun, să pună în practică și la joc ce am făcut la antrenament”, a spus Nicolae Dică.

De partea cealaltă, Eugen Neagoe (55 ani), antrenorul lui U Cluj, a transmis că nu vrea să mai vadă greșeli de arbitraj, așa cum s-a întâmplat la ultimul meci al echipei sale, contra lui CFR Cluj, scor 1-2.

„Știm că jucăm în compania unei formații puternice, una dintre cele mai puternice din campionatul nostru. FCSB-ul are jucători de mare calitate și foarte tineri. Nu va fi deloc un joc ușor pentru noi, dar nici pentru ei nu va fi ușor. FCSB va trebui să muncească foarte mult la partida de luni seara.

Sigur, mi-aș dori să câștigăm pentru că sunt foarte importante cele trei puncte pentru noi. În același timp mi-aș dori să facem un joc frumos și acele puncte să fie meritate și, mă repet, mi-aș dori să nu mai fie greșeli de arbitraj.

Și dacă și-au găsit cadența, pot să o piardă luni seara și îmi doresc acest lucru. Vreau ca suporterii noștri să fie mândri de noi, de modul cum arătăm la fiecare joc. Îmi doresc să câștigăm nu doar pentru că jucăm împotriva FCSB-ului, ci pentru că sunt foarte importante cele trei puncte”, a declarat Neagoe.

Modifică setările cookies