Florin Raducioiu Hermannstadt Superliga Superliga Florin Răducioiu

Ar putea fi surpriza sezonului! Echipa care l-a impresionat pe Răducioiu după primele etape: „Joc colectiv şi eficient!”

FC Hermannstadt a obținut o importantă victorie sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci disputat împotriva echipei UTA Arad, contând pentru etapa a treia a Superligii. Gazdele au reușit să revină de la 0-1 și să încheie partida cu scorul de 2-1.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2023, 21:01
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2023, 21:03

UTA a reușit să deschidă scorul în minutul 32 prin golul marcat de Carp. Hermannstadt nu a cedat și a revenit în forță în cea de-a doua repriză. În minutul 51, Paraschiv a transformat un penalty, aducând echipa sa în egalitate. Apoi, în minutul 58, Mino a înscris golul victoriei pentru Hermannstadt.

Răducioiu laudă jocul lui Hermannstadt

După meci, Florin Răducioiu a lăudat echipa din Sibiu pentru jocul său colectiv și eficient, atât în faza de apărare, cât și în cea de atac.

„O echipă interesantă (n.r. - FC Hermannstadt), are un joc colectiv şi eficient. Face foarte bine faza de apărare şi mai ales de atac. Rezultatul de azi cu ghilimele e mincionos, deoarece au ratat mult.

Nu m-ar surprinde că cei de la Hermannstadt să intre în play-off”, a spus Răducioiu, potrivit Primasport.

În urma rezultatului înregistrat sâmbătă seară, FC Hermannstadt ocupă locul patru în clasament, cu șase puncte, în timp ce se află pe 13, cu un singur punct.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!