LPF Justin Stefan Liga 1 Superliga APOCALIPSA COVID! Anuntul care ii face sa TREMURE pe milioanele de fani din Romania: "Sezonul viitor va fi exact la fel cu ce traim acum!"

APOCALIPSA COVID! Anuntul care ii face sa TREMURE pe milioanele de fani din Romania: "Sezonul viitor va fi exact la fel cu ce traim acum!"

Nebunia COVID nu va trece prea curand, sunt sigure autoritatile din fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2020, 22:39
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2020, 22:45

Justin Stefan, secretarul general al LPF, spune ca acum doar 'ne antrenam' pentru ce urmeaza in noul campionat. Stefan se asteapta ca lucrurile sa nu se schimbe in sezonul urmator. Liga nu va forta o discutie cu autoritatile medicale despre revenirea fanilor pe stadioane pentru moment, sustine Stefan.

"Cine isi imagineaza ca sezonul viitor vom scapa de pandemie si va fi altfel decat acum face o mare eroare. In acest moment, discutia despre meciuri cu spectatori este prematura. Numarul de cazuri creste in Romania, sunt figuri publice care ne trimit cu gandul spre o noua stare de urgenta. Cred ca viata economica, sociala, trebuie sa mearga mai departe. Trebuie sa fim constienti ca, acum, orice discutie cu autoritatile despre revenirea fanilor la meciuri nu va avea succes", a spus Stefan la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!