Anunțul lui Neluțu Varga despre plecarea de la CFR Cluj: "Atunci mă las!"

Nelutu Varga CFR Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 15:54
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 16:04

Neluțu Varga a vorbit despre momentul în care se va retrage de la CFR Cluj, echipă cu care domină fotbalul autohton de mai mulți ani.

Patronul campioanei României a dezvăluit că va renunța la clubul din Gruia atunci când Dan Petrescu nu va mai fi antrenor. 

"Bursucul" mai are contract cu CFR Cluj până în varalui 2024, iar Neluțu Varga este dornic să prelungească înțelegerea cu antrenorul cu care a obținut cele mai mari performanțe la echipă. 

Patronul clujenilor a vorbit despre relația pe care o are cu Dan Petrescu, dar și despre momentul în care tehnicianul a fost în negocieri pentru a prelua echipa națională.

"Eu i-am lăsat să discute civilizat (n.r. - Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță), pentru că mi-au cerut acordul, Dan fiind antrenor sub contract. Le-am spus în față că nu sunt de acord ca Dan să plece!

'Am făcut eforturile astea financiare să te aduc la CFR ca să nu mă ruinez. Acum, când am început să ne echilibrăm, să pleci ar fi cea mai urâtă chestie pentru mine!'. Asta i-am zis lui Dan. I-am lăsat să-și facă discuția, mai ales că cine nu și-ar dori să fie selecționer…

Neluțu Varga: "Aștept să facem actele"

Dan a fost fair-play până la capăt și de aceea îl apreciez și mai mult. A fost corect, au spus-o și domnii Burleanu și Stoichiță.

Ca mulțumire, de aceea i-am făcut propunere să prelungească pe încă cinci ani începând din 2024. Aștept să facem actele.

(n.r. - dacă îl va ține la echipă până se va retrage) Cât vrea el. Când pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj, mă las și eu!", a declarat Neluțu Varga, potrivit fanatik.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!