Alex Pascanu FCSB Gigi Becali Leicester City Superliga

Anuntul facut de primul jucator de pe lista lui Becali: "Din vara fac urmatorul pas! Va fi o provocare!" Ce spune jucatorul pe care l-a dorit FCSB in iarna

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Martie 2019, 18:28
Data actualizarii: Sambata 16 Martie 2019, 18:42

Fundasul central de la Leicester City, Alex Pascanu, s-a intors in tara pentru cantonamentul echipei nationale de tineret din perioada 19-26 martie, cantonament ce va avea loc in Spania. Pascanu a fost dorit de Gigi Becali in iarna pentru a rezolva problema defensivei lui Mihai Teja, insa a fost adus pana la urma Iulian Cristea.

Totusi, Pascanu ar putea sa ajunga la FCSB in vara! Jucatorul de 20 de ani a dezvaluit ca ia in calcul sa plece de la Leicester in vara viitoare.

"M-am gandit, dar intr-un final am decis sa stau acolo in urmatoarele sase luni, pana in vara. Si din vara sa fac urmatorul pas. La orice club la care ma voi duce, va fi o provocare mare.

O să fie un pas important. Dar mie imi plac provocarile. La orice club ma duc, sau daca raman la Leicester, sunt gata de orice provocare" a spus Alex Pascanu la revenirea in tara.

Despre cantonamentul Romaniei U21

Nationala lui Mirel Radoi se antreneaza pentru Campionatul European din Italia cu 2 partide tari cu Spania, respectiv Danemarca. Ambele sunt si ele calificate la turneul final din Italia si San Marino.

"Sunt ultimele meciuri amicale înainte de turneul final şi sunt foarte importante. Avem şansa să ne practicăm jocul şi mai bine şi să vedem la ce stadiu suntem înainte de turneul final. E foarte ok să avem adversari tari, pentru că o să mergem în Italia şi acolo avem adversari foarte puternici.

Nu avem adversari uşori, aşa că e foarte bine să jucăm meciurile astea două. Simţim că suntem buni, suntem puternici, avem o echipă bună şi simţim că putem să facem un campionat bun" a mai spus Pascanu.

Modifică setările cookies