Becali a anuntat ca e DAT AFARA, Teja ii promite ca devine titular: "Va fi jucator de baza!" Cazul INCREDIBIL al jucatorului cu cel mai mare salariu din lot

Mihai Teja vrea sa-i mai dea o sansa jucatorului la care Becali vrea sa renunte cat mai repede.

Adrian Stoian nu l-a convins pe patronul FCSB, care a fost de acord sa-i plateasca un salariu urias pentru Romania: 30 000 de euro pe luna. Becali l-ar vrea plecat pe Stoian inca de acum, dar perioada de transferuri s-a inchis. L-a contactat pe impresarul fotbalistului si i-a transmis sa-i caute echipa.

Teja se bazeaza insa in continuare pe fotbalistul venit de la Crotone. Spune chiar ca ar putea fi un om esential in play-off!

"Adi se antreneaza foarte bine, ne bazam pe el, vom avea nevoie de el. Are un caracter foarte bun, e un jucator bun, cu experienta mare la nivel international. Va avea sansa lui si va intra, spre binele lui si al nostru sper sa ajute echipa, sa joace foarte bine. Cu siguranta poate ajunte unul dintre jucatorii nostri de baza. Cand joci bine, antrenorul trebuie sa te tina in teren. Jucatorii care joaca bine trebuie sa ramana in teren", a spus Teja.

Citeste si:Gigi BecaliFCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cine va sta în carantină la intrarea în România
BRAT

Modifică setările cookies