Anunt BOMBA! Otelul moare cu milioanele din Champions League in conturi! Inca o campioana, aproape de FALIMENT! Ce urmeaza pentru echipa lui Dorinel

Autor: Sport.ro
Luni 02 Aprilie 2012, 13:03

Marius Stan e disperat. Succesul Otelului din ultimul an poate insemna disparitia echipei.

"Stam cu milioane de euro in cont si nu ne putem desfasura activitatea in conditii normale. Din nefericire, traim un cosmar si nu inteleg de ce! Avem nevoie de trei semnaturi: a directorului economic, a presedintelul Consiliului de Administratie si a mea. Miercuri am fost pusi intr-o situatie hilara cand a trebuit sa alergam pentru a treia semnatura tocmai pana la Bucuresti, pentru ca aveam termen pana la ora 14:00 ca sa nu ne blocheze conturile!",a declarat Marius Stan la radio Sport Total FM.

Stan avertizeaza ca Otelul poate muri cu milioanele din Champions League in conturi. "E posibil sa pierdem licenta. Am fost creditati de prieteni, care au inteles ca suntem de caracater si acum, cand avem bani, nu vrem sa platim. Vorbesc la plural, dar nu ma includ. E posibil sa avem conturile blocate, sa dam faliment cu milioanele in cont! Exista posibilitatea ca, din toamna, Galatiul sa nu mai joace", a mai afirmat Marius Stan.
 

Putin încearcă să convingă lumea de eficacitatea vaccinului rusesc împotriva Covid-19. ”Fiica mea a fost deja vaccinată”
BRAT