Mihai Stoica FCSB Marius Croitoru Superliga

Antrenorul potrivit pentru FCSB? Mihai Stoica, impresionat de un tehnician din Superligă: „Echipa lui pasează în careul advers!” 

Mihai Stoica a vorbit despre antrenorul pe care-l admiră din Superligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 10:21
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 10:21

FCU Craiova a remizat în etapa a 12-a din Superligă, 2-2 cu CS Mioveni. Cu toate acestea, Adrian Mititelu (54 ani) îi dă credit în continuare lui Marius Croitoru (42 ani) și este încrezător că antrenorul îi va duce pe olteni în playoff. 

Mihai Stoica este încântat de cum arată FCU Craiova cu Marius Croitoru 

Mihai Stoica (57 ani) este și el impresionat de tehnician și laudă stilul de joc al clubului din Bănie. Mai mult, managerul general al FCSB-ului admiră modul în care Croitoru aducea jucători din străinătate la FC Botoșani, mulți dintre aceștia cumpărați pe milioane bune de euro de către FCSB. 

„Acum nu ştiu cine i-a adus, atunci îi aducea Croitoru, a dat multe lovituri. M-am ocupat ani de zile de asta. În momentul în care din 10 jucători nimereşti trei, e bine, dacă nimereşti şapte, e fantastic, şi îi cam nimerea.

Eu cred că îi dă credit Adrian Mititelu. De jucat, joacă. Doar la Croitoru îi vezi pasându-i în careul advers, joacă fotbal. Şi l-a pierdut pe Compagno, care era extrem de important.

Adrian reacţionează ca un suporter, dar fotbal vede, faţă de alţii, care nu înţeleg nimic”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

VIDEO Marcel Pușcaș a vorbit la Ora Exactă în Sport despre situația de la FCU Craiova 

Modifică setările cookies