Antrenorul pentru care Steaua NU CONTEAZA dupa ce-a fost umilit in Ghencea: "Nici macar nu m-am gandit la oferta!"

Sambata 18 Iunie 2011, 10:36

	Antrenorul pentru care Steaua NU CONTEAZA dupa ce-a fost umilit in Ghencea: "Nici macar nu m-am gandit la oferta!"

Steaua acautat timp de o luna antrenor pentru titlu si s-a oprit la varianta Ronny Levy, dupa ce Hagi, Bergodi si Olaroiu au refuzat sa vina in Ghencea.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Cristiano Bergodi dezvaluie ca nu a luat in niciun moment in calcul oferta Stelei si spune ca a avut o propunere din Serie A, care insa nu s-a concretizat. Tehnicianul spune ca numai acest lucru l-a impiedicat sa semneze prelungirea angajamentului cu Modena, iar nu oferta primita din Romania.

"Am avut doua oferte concrete. Una de la Steaua, cealalta de la Cesena. Cu directorul general de la Cesena am avut o intalnire, dar in cele din urma l-au ales pe Giampaolo. M-am gandit serios sa accept, era greu sa fi refuzat un contract in Serie A. Pana la urma, oamenii de acolo au ales altceva.

Celor de la Steaua le-am zis ca Modena a fost tot timpul prima mea optiune, cu ei nu am discutat prea mult, nu m-am gandit sa merg acolo", a spus Bergodi intr-un interviu acordat Gazzetta di Modena.

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT