Antrenorul lăudat de Mihai Stoica nu exclude varianta FCSB: "Niciodată să nu spui niciodată"

Mihai Stoica Daniel Isaila FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 16:19
Data actualizarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 16:51

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit numele lui Daniel Isăilă în momentul în care a discutat despre posibili antrenori pentru echipă, în cazul în care sunt liberi de contract.

Isăilă, plecat din România de aproape patru ani și jumătate, antrenează acum la FC Bani Yas, în Emiratele Arabe Unite, iar fostul selecționer U21 mai are contract până la finalul acestui sezon.

Daniel Isăilă, despre varianta FCSB: "Dacă voi fi liber, niciodată să nu spui niciodată"

"Dacă în decembrie devine liber? E antrenor interesant, a făcut performanțe", a spus recent Mihai Stoica, la Orange Sport.

Întrebat despre varianta FCSB, Daniel Isăilă a explicat că se află sub contract, însă nu ar exclude în viitor o colaborare cu formația bucureșteană.

"Nu m-a contactat nimeni de la FCSB. Eu am contract aici, la Bani Yas. Dacă voi fi liber… știi cum e, niciodată să nu spui niciodată", a spus Isăilă, potrivit Playsport.

Din iunie 2020, tehnicianul care a câștigat Cupa și Supercupa României cu Astra Giurgiu este antrenor la FC Baniyas, echipă din Emiratele Arabe Unite, alături de care a fost aproape de o surpriză uriașă încă din primul sezon, câștigarea titlului.

În acest sezon, după primele 10 etape, FC Baniyas ocupă locul 10 (din 14) în Emiratele Arabe Unite, cu 11 puncte acumulate.

Valeriu Răchită: "Daniel Isăilă nu va face ce i se va spune"

Valeriu Răchită, fostul fundaș al Stelei, este de părere că este exclus ca Daniel Isăilă să antreneze vreodată FCSB, atât timp cât clubul bucureștean nu își va schimba politica.

"Daniel Isăilă i-a fost secund lui Răzvan Lucescu. Este format de Răzvan Lucescu, de Dinu Gheorghe, de ceilalți. Daniel Isăilă nu va face ce i se va spune, ci ceea cum va gândi și cum a fost pregătit. 

Dacă vrea să se schimbe politica FCSB-ului, adică să dea putere unui antrenor pe un contract de management cu obiective de performanță clare, pe o anumită periodă de timp, atunci se poate aduce un antrenor cu licență Pro și coloană vertebrală intactă, nu flexibilă. Dacă se vrea să se întâmple ca acum, de ce mai cauți antrenor?", a spus Valeriu Răchită, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!