FCSB Ciprian Marica Gigi Becali mihai pintilii Superliga

EXCLUSIV „E soluția ideală!” Ciprian Marica a numit antrenorul cel mai potrivit pentru FCSB în momentul de față

FCSB a rămas fără antrenor după despărțirea de Nicolae Dică. Interimatul până la pauza competițională a fost asigurat de Mihai Pintilii, însă, cel mai probabil, Gigi Becali nu va putea conta pe el când se va realua Superliga.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 15:38
Data actualizarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 15:55

Deși consideră despărțirea de Nicolae Dică o greșeală, Ciprian Marica este de părere că soluția Mihai Pintilii a fost una corectă, deoarece fostul căpitan al FCSB a reușit să câștige meciurile din Superliga pe care le-a condus de pe bancă.

Cu Mihai Pintilii pe bancă, FCSB a reușit să urce din nou pe poziție de plauoff înainte de pauza competițională provocată de Campionatul Mondial din Qatar.

  • Ciprian Marica

„Ce pot să spun e că, până la urmă, s-a dovedit că Pintilii e soluția ideală de moment, a reușit să-și câștige partidele”, a spus Ciprian Marica la PRO ARENA, la „Ora exactă în sport”.

Marica crede că Tanase a complicat lucrurile la FCSB

La revenirea în țară după transferul în Emiratele Arbe Unite, la Al Jazira, Florin Tănase a mers acasă la Gigi Becali pentru a discuta cu acesta despre antrenamentele pe care le face la echipa arabă.

Din acel moment, Gigi Becali i-a solicitat lui Nicolae Dică să facă mai multe schimbări la antrenamente, iar acest lucru a dus la ruptura dintre patron și antrenor.

„Îl ascultam pe domnul Gigi Becali și spunea și ce indicații i-a dat Tănase, să-i lase să joace nouă contra doi, șapte contra doi, că le place! Nu este doar despre plăcere

Dică nu era pe aceeași lungime de undă cu Florin Tănase. Nu aveau aceleași idei, nu vedeau amândoi la fel fotbalul. Țin să-i dau un plus lui Dică, a fost în locul lui Tănase, a văzut la cel mai înalt nivel, un nivel mai înalt decât Tănase. Nu m-aș baza pe ce spune Tănase. În conflictul ăsta, dacă putem să-l numim așa, ar trebui să discutăm despre antrenor. 

Clar Dică are un avantaj, dar probabil că nu știe să-l ia pe Gigi Becali așa cum știe Florin Tănase să discute cu patronul FCSB-ului. Aici pare să fie diferența între cei doi și nu în capacitățile de manager sau antrenor”, a spus Ciprian Marica, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.

Declarațiile lui Gigi Becali la adresa lui Florin Tănase

„O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune. Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson”, a spus Gigi Becali - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies