Liga 1

AnomaLiga I, la un nou episod fabulos. Un club se imprumuta pentru a-si concedia antrenorul: "Avem nevoie de inca 6.000 de euro"

Unele cluburi cauta sa se imprumute de bani pentru a-si plati jucatorii, in timp ce altele fac asta pentru a putea scapa de antrenor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2016, 10:01
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2016, 10:10

Liga I nu inceteaza sa surprinda. Daca unele cluburi cauta surse de finanatare sau imprumuturi pentru a-si putea plati jucatorii, alta formatie face asta pentru a putea scapa de antrenor.

Oficialii lui CSM Poli Iasi strang bani pentru a-l putea demite pe italianul Nicolo Napoli, care are o clauza speciala in contract.

Napoli trebuie sa primeasca 18.000 de euro de la clubul iesean daca este demis, iar conducerea clubului a strans pana acum 12.000.

"Am reusit sa imprumutam de la mai multe persoane suma totala de 12.000 euro. Am luat banii cu chitanta, iar cand vom primi de la UEFA ii vom da inapoi.

Nu putem persista in aceasta incertitudine. Banii sunt acum in casierie. Mai avem nevoie de 6.000 euro pentru a-i putea achita domnului Napoli banii astfel incat sa ne putem desparti.

Daca isi va primii bani, aproximativ 18.000 euro, insemnand doua salarii si jumatate, clubul poate activa clauza de reziliere", a spus presedintele Comitetului Director al CSM Poli Iasi, Leonida Antohi, citat de Prosport.

Ca variante de inlocuitori, oficialii ieseni se gandesc la Toni Conceicao, Viorel Moldovan si Claudiu niculescu.

CSM Poli Iasi a fost eliminata in turul 2 al UEFA Europa League, dupa o dubla cu Hajduk Split. Echipa ocupa locul 9 in campionat, cu 12 puncte dupa 11 meciuri.

CITESTE SI

Modifică setările cookies