Srdjan Luchin Constantin Anghelache Dinamo Superliga

Anghelache: "Daca Rus e dorit de cineva, ma sinucid!" Luchin: "Cand am vazut declaratia, m-am rugat sa-si gaseasca echipa!" 

Luchin, jucatorul dorit de Steaua in aceasta vara, a vorbit despre tensiunile de la Dinamo si cine este omul din cauza caruia au inceput problemele la club. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Iulie 2014, 18:03
Data actualizarii: Joi 31 Iulie 2014, 18:04

"Am fost rugati sa pleca de la Dinamo", acuza Luchin, care il ataca pe Anghelache. Fundasul de la Botev a comentat si declaratia lui Anghelache, care spunea ca se va sinucide daca Rus isi va gasi club. Rus a ajuns in cele din urma la Astra.

"Cu totii stim cum a fost situatia de la Dinamo in iarna. O singura persoana nega. Mi se pare atat de ipocrit sa dai declaratii. Crede ca toti din jurul lui sunt prosti si nimeni nu isi da seama cum stau lucrurile."

"Practic, am fost "rugati" sa plecam de la Dinamo. Daca nu ne gaseam alta echipa sau daca nu acceptam rezilierea contractului, aveau ei metodele lor sa ne faca sa acceptam. Am fost fortati sa plecam."

"Anghelache nu are pic de respect fata de jucatorii pe care ii are la dispozitie, iar asta nu e un lucru bun pentru fotbalul romanesc, sa ai astfel de oameni in conducere. Cand am vazut declaratia lui Anghelache, m-am rugati sa-si gaseasca Rus cat mai repede echipa. Glumesc...", a declarat Luchin la DolceSport.

Modifică setările cookies