Anghel Iordănescu îl avertizează pe Dică după revenirea la FCSB: „Problema e dacă îi va da cele 15 etape! A mai promis el și altcuiva!” 

Nicolae Dica Anghel Iordanescu FCSB Gigi Becali Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 13:09
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 13:12

Nicolae Dică (42 ani) a revenit pe banca tehnică a FCSB-ului, iar patronul a făcut „promisiunea” că nu se va implica în schimbări timp de 15 meciuri. Cu toate astea, fostul secund al lui Mirel Rădoi la echipa națională a fost avertizat. 

Fostul fotbalist a mai pregătit-o pe FCSB din iunie 2017 până pe 23 decembrie 2018, roș-albaștrii având 80 de meciuri disputate sub comanda sa. Atunci, Dică a plecat cu scandal, dar s-a întors în această săptămână, după decizia lui Toni Petrea de a părăsi banca tehnică, în urma înfrângerii suferite cu Rapid, 0-2. 

Gigi Becali a declarat la conferința de presă susținută la Palat că noul antrenor al echipei sale are libertate de a face singur schimbările în următoarele 15 meciuri. Cu toate astea, Anghel Iordănescu nu are încredere în promisiunile făcute de patronul vicecampioanei României. 

Anghel Iordănescu îl avertizează pe Nicolae Dică 

Fostul selecționer s-a arătat reticent față de „promisiunea” făcută de Gigi Becali lui Nicolae Dică, reamintind că și fiului său, Edward Iordănescu, i-a făcut o promisiune similară, antrenorul având și în contract inclusă o clauză în acest sens, și totuși a încălcat-o. 

Totodată, Anghel Iordănescu s-a arătat neîncrezător în varianta prezentată de Gigi Becali, conform căreia ar urma să iasă din fotbal în cazul în care echipa sa nu va ajunge în grupele UEFA Europa Conference League. 

„Dacă luăm în calcul că unul dintre cei mai valoroși jucători din Liga 1 a plecat chiar înaintea acestui meci, putem spune că va fi greu, dar eu cred că FCSB se va califica, indiferent dacă a venit un nou antrenor. Lucrurile se vor schimba total. 

Echipele noastre care au jucat un rol important în competiția internă, CFR, Universitatea Craiova, FCSB, nu au avut un start prea bun, nici în campionat, nici în Europa. CFR s-a calificat și sunt convins că se va califica și Craiova, și Sepsi, și FCSB. Avem nevoie de aceste calificări. Va fi cu totul altceva în acest retur.

Sunt lucruri peste care trebuie să treci și să te uiți înainte. La noi sunt lucruri care din păcate se repetă. Mă bucur pentru Dică. S-a întors în fotbal, în antrenorat. Sunt convins că are puterea să facă treabă bună la FCSB. Problema este dacă cel care conduce îi va da așa cum i-a promis cele 15 etape să faca ceea ce crede el. I-a mai promis și altcuiva care avea și o clauză. Pe Gigi nu îl schimbă nimeni. Gigi este Gigi. Spune că nu va mai investi. Să fim seriosi. Toți patronii sunt finanțatori. Eu nu cred că Gigi a pierdut la FCSB”, a declarat Anghel Iordănescu la Digi Sport. 

VIDEO - Conferința de presă a lui Gigi Becali 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!