Andrei Burca, fundasul de nationala al CFR-ului, aproape de plecare! Fotbalistul e dorit de o formatie din prima liga din Turcia

Andrei Burca, fundasul de nationala al CFR-ului, aproape de plecare! Fotbalistul e dorit de o formatie din prima liga din Turcia

Jucatorul si-a anuntat intentia de a pleca de la CFR la finalul sezonului trecut.

Intenationalul roman si-a exprimat dorinta de a pleca la finalul sezonului trecut, dupa ce a reusit sa castige Liga 1 cu CFR-ul, in detrimentul celor de la FCSB. Andrei Burca este dorit de Goztepe, anunta Hurriyet, care spune ca tratavile intre cele doua cluburi au inceput deja.

"Pentru Andrei Burca e o oferta clara. Din pacate, s-a accidentat la nationala si s-a blocat totul. Vedem, daca-si revine sa poata sa faca vizita medicala. Poate ajunge, da. E o echipa din Golf, din Emirate", a spus agentul Florin Vulturar.

Sursa citata anterior a transmis chiar ca, dupa discutiile incipiente, raspunsul venit dinspre Cluj a fost favorabil pentru mutare, astfel ca sansele ca Andrei Burca sa plece de la CFR in aceasta vara sunt mari.

Goztepe a ajuns la varianta Andrei Burca dupa ce unul dintre stoperi, Alpaslan Ozturk, a semnat deja cu Galatasaray. Alaturi de Goztepe, Andrei Burca este dorit si de o grupare din Golf, potrivit anuntului facut de Florin Vulturar, agentul stoperului, insa negocierile au intrat intr-un impas dupa ce fundasul s-a accidentat in cantonamentul echipei nationale.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile măsuri de relaxare adoptate de Guvern intră în vigoare de astăzi. Condițiile pentru desfășurarea festivalurilor
BRAT
Modifică setările cookies