Andrea Compagno FCSB fcsb - fc argeș Superliga

Andrea Compagno, după ce a marcat o ”dublă” pentru FCSB: ”Din primul minut mă gândesc doar la asta”

Andrea Compagno (26 de ani) a marcat o ”dublă” pentru cei de la FCSB în meciul cu FC Argeș, câștigat cu scorul de 3-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 23:49
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 23:49

După meci, italianul a tras concluziile și se gândește la următoarea partidă, cu Silkeborg, din Conference League. 

Andrea Compagno: ”Sunt foarte fericit pentru echipă”

„Nu a fost ușor, știam perfcet că jucăm împotriva unei echipe bune, era foarte important pentru noi, sunt fericit că am obținut victoria. Ne place să câștigăm, importante sunt cele trei puncte. Eu nu m-am gândit la asta, din primul minut mă gândesc doar la ce vrea antrenorul, colegii mei, după sper să ajut echipa să ajungă la cel mai înalt nivel. 

Cred că a fost prima minge pe care am atins-o, era important să deblocăm meciul, asta a fost. A fost un meci greu, dar important e că în sfârșit am câștigat. Încerc să dau totul pe teren, uneori greșesc, dar importantă e atitudinea, să dai totul. Mă gândesc la echipă, sunt foarte fericit pentru echipă.

Trebuie să nu ne oprim, dacă nu câștigăm următorul meci, ceea ce am făcut astăzi e nimic. Acum avem meci în Europa, când joci în Europa toate meciurile sunt dificile. Când echipele joacă împotriva FCSB-ului dau totul, 100%. Ne gândim la meciul următor și după la Petrolul”, a spus Andrea Compagno.

  • Pentru FCSB urmează meciul cu Silkeborg din Conference League. Partida poate fi urmărită joi, de la ora 19:45, ÎN DIRECT pe PRO ARENA și VOYO.

În urma victoriei cu FC Argeș, FCSB a ajuns la 11 puncte și a urcat pe locul 13, peste Universitatea Cluj, dar cu un meci mai puțin. 

În următoarea rundă din Superligă, echipa lui Nicolae Dică va juca în deplasare, cu Petrolul Ploiești, iar FC Argeș, care a rămas pe locul 11, va primi vizita celor de la Universitatea Craiova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies