Basarab Panduru Andrea Compagno FCSB fcsb - fc argeș Superliga

Basarab Panduru, sedus de jucătorul FCSB-ului: „E șmecher, iar demarcările lui sunt incredibile!”

Basarab Panduru consideră că FCSB dispune de cel mai bun atacant din Superligă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 15:01
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 15:04

FCSB și-a câștigat restanța cu FC Argeș, 3-2, la capătul unui meci nebun. Victoria roș-albaștrilor a venit în minutul 87, când Andrei Cordea (23 ani) a fructificat centrarea lui Alexandru Pantea (19 ani) și i-a adus vicecampioanei României prima victorie în Superligă după o lună și jumătate de secetă. 

Basarab Panduru, încântat de Andrea Compagno 

Andrea Compagno (26 ani) a avut o evoluție solidă cu FC Argeș. A marcat o dublă, iar golul de 1-1 l-a impresionat profund pe Basarab Panduru (51 ani). Fostul internațional român nu și-a imaginat că italianul are calitatea necesară să se descotorosească rapid de adversari și să finalizeze din prima. 

„Nu mă aşteptam. Nu mă aşteptam să pună mâna pe minge să bată penalty, acum două-trei etape. Acum iar a bătut penalty, acum el e jucătorul care bate penalty din momentul ăsta.

Nu mă aşteptam la tehnica aia, care mi s-a părut din cale afară la golul pe care-l marchează. Acolo este o fază extrem de complicată şi extrem de grea.

Nu m-am gândit niciodată că are tehnica necesară să se facă că trage cu dreptul, să o ia cu şiretul, să şi-o pună pe partea stângă, să-l lase pe Dobrosavlevici să nu mai înţeleagă nimic, n-a înţeles nimic din ce se întâmplă acolo. Să şi-o pună pe stângul, dar de fapt tot cu dreptul marchează… după mine, ăsta este unul dintre marile goluri.

Adică o tehnicitate ieşită din comun, pe care n-am văzut-o la el, sincer să fiu. M-a impresionat. Am spus tot timpul, ţii minte. De când a venit am spus că nu mă impresionează felul lui, jocul lui, pare stângaci de multe ori, dar este un băiat extrem de serios în timpul meciului. Nu ai ce să-i reproşezi.

Are nişte faulturi, face o grămadă de faulturi în timpul jocului, multe. E inteligent, e şmecher, iar demarcările lui sunt incredibile. V-am mai spus-o, nu văd în campionatul nostru demarcările pe care le văd la Compagno”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport.

Modifică setările cookies