anamaria prodan FCSB Ianis Stoica Liga 1

Anamaria Prodan, replică dură pentru Ianis Stoica: „N-ai ce îți trebuie în pantaloni!” Ce a supărat-o pe impresară

Impresara Anamaria Prodan s-a lansat într-un atac dur la adresa „perlei” de la FCSB, Ianis Stoica.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Februarie 2022, 16:42
Data actualizarii: Joi 03 Februarie 2022, 16:49

Aceasta îl acuză pe fotbalist că „nu are sânge în instalație”, după ce a refuzat să mai lucreze cu ea și colaborează acum cu frații Becali pentru un transfer în străinătate, la Arsenal.

Ianis Stoica, Dennis Man, normal că m-au dezamăgit. Au plecat la drum alături de mine, i-am primit în familia noastră. Când l-am adus pe Ianis Stoica la FCSB, toată lumea râdea de mine. De la cei de la academia FCSB până la Gigi Becali.

Anamaria Prodan: „I-am adus lui Gigi Becali 99% dintre jucătorii aduși pentru academie!”

Era un jucător necunoscut. Eu am zis “trebuie să i-l aduc lui Gigi, că suntem ca acasă”. Eu i-am adus lui Gigi Becali 99% dintre jucătorii aduși pentru academie și promovați între timp. Șut este jucătorul meu, are contract cu mine.

Când vorbești cu mine, Ianis Stoica, și te știu de mic, n-ai cum să faci așa ceva. I-am luat ghete, haine. E decizia celor de la FCSB. Când nu ai tărie, bărbăție, nu contează vârsta… Când n-ai ce-ți trebuie în pantaloni, când n-ai sânge în instalație, iau alții deciziile pentru tine”, a spus Anamaria Prodan, potrivit realitateasportivă.

  • 18 meciuri a jucat Ianis Stoica în campionat în acest sezon, timp în care a înscris 7 goluri și a oferit 3 assist-uri. 
Modifică setările cookies