"Am zis ca merg la FBI si NATO daca nu ma lasa sa candidez!" Raducanu, atac la Lupescu: "Nu dadea pase mai lungi de 4m!"

Marti 03 Aprilie 2018, 21:19

Lupescu nu e singurul roman care a jucat in Germania si candideaza la sefia FRF. Raducanu viseaza sa ia mai multe voturi ca Burleanu si Lupescu! A candidat si acum 4 ani si n-a luat niciun vot. "Si din mormant voi candida!" spune Raducanu. 

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Ca si acum 4 ani, Sorin Raducanu e cotat cu ultima sansa la alegerile de la federatie.
 

"Am spus - si in mormant voi candida. Fiecare dintre noi este dator nu numai sa manance si sa se ghiftuiasca din granele Romaniei, sa faca ceva pentru Romania", spune Raducanu. 

El l-a infruntat de mai multe ori pe Burleanu.


"Cand am zis ca se vor face plangeri la FBI si la NATO au ras de mine, m-au facut nebun!"

Raducanu sustine ca federatia e ilegala si spune ca a jucat fotbal 7 ani in Germania, unde a plecat pe timpul comunistilor.

El nu e prieten cu nimeni din generatia de aur.

"Pentru mine, Lupescu e un fotbalist normal cu cea mia lunga pasa a lui de 4 metri, uitati va la asa zisa Generatie de Aur, nu este generatie de aur. Locul 5, 8 nu se poate numi aur", spune Raducanu. VIDEO PROTVPLUS.RO

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT