"Am vorbit cu Tamas, era la o bere cu baietii. I-am zis, "BAI, nu incepe cu bere!"" :) Dialog senzational la telefon cu Tamas

Tamas s-a acomodat perfect la Steaua, anunta agentul sau. Pe multi stelisti ii cunoaste de la nationala Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 10:48
Data actualizarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 10:50

Florin Manea a povestit la Sport.ro cum a petrecut Tamas primele zile la Steaua. Nu are un coleg de camera in acest moment si nu face antrenamente. Galca l-a trimis la sala de forta.

"Am vorbit aseara cu Tamas, era la o bere cu baietii. I-am zis, bai, nu incepe cu bere. Mi-a spus ca e liber, a primit liber. Au fost liberi."

"Se simte bine, l-am intrebat, mi-a zis ca se stie cu toti de la nationala. Sta singur in camera, a ajuns mai tarziu si nu are pentru moment coleg de camera. E prieten cu Tanase, cu Chipciu, cu toti cei de la nationala, e normal. Asteapta sa joace, sa intre in antrenamentele normale. Momentan nu i-au dat voie, l-au tinut doar in sala. E ok, mi-a zis ca e multumit."

"Nu cred ca e cazul sa joace in meciurile amicale. Are timp sa joace. E un contract pe 2 ani, trebuie sa-si revina bine. Probabil nu va juca nici primul meci cu Rapid. Am vorbit cu domnul Argaseala ca si-asa Rapidul sunt 9 insi, nu are rost sa forteze. Daca va da gol cu Dinamo, nu o sa se bucure, cum fac astia, Ronaldo... E jucator profesionist, trebuie sa joace in momentul in care a semnat. Vorbim cu Steaua de o luna si ceva. La primul telefon primit, i-am zis vezi ca ajungi la Steaua, imi zicea "hahaha", uite ca viata..."

"I-am zis, gandeste-te bine. In clipa in care semnezi, trebuie sa te dedici trup... fizic... hai ca suflet, poate sa aiba afinitatile lui, dar 100% va da tot ce e mai bun pentru Steaua. Eu am primit vreo 500 de mesaje de la dinamovisti. Multe nu pot fi redate. Au spus act de tradare. Eu le-am spus ca am salvat clubul Dinamo de 600.000 de euro cand aveau probleme cu Cupele Europene. Am adus jucatori la Dinamo, Stanciu a fost la Dinamo, el a semnat cu Dinamo acum ceva timp.", a declarat Florin Manea la Sport.ro

Modifică setările cookies