Edi Iordanescu, interimar! Dan Petrescu, in 2 luni la Steaua: "Petrescu mi-a zis ca negociem pe 6 noiembrie!"

Autor: Sport.ro
Marti 21 Septembrie 2010, 15:10

BECALI A HOTARAT: Dan Petrescu, 99% antrenor din noiembrie la Steaua! Pana atunci familia Iordanescu se va ocupa de echipa: Edi principal, iar fostul selectioner il va ajuta din loja!

Dan Petrescu i-a promis lui Gigi Becali ca va negocia cu Steaua dupa ce va fi matematic promovat in prima liga din Rusia. Olaroiu a refuzat sa revina la Steaua, e legat strans de un contract.

"Nu vor mai veni antrenori ca pana acum, nu voi mai face ce am facut pana acum. Mereu cand doream un antrenor, pac m-am dus la orice ora si am luat un antrenor. Nu voi mai face asta. Steaua e o echipa de valoare si trebuie sa avem rabdare. Am vorbit aseara si cu Dan Petrescu, mi-a spus sa iau orice antrenor vreau si castig titlul. El nu poate sa vina acum, are un contract. A vorbit Virgil cu Olaroiu, nu poate sa vina. Nu voi mai lua hotarari rapide si la Steaua daca va veni un antrenor va fi unul care a confirmat, care a avut rezultate, pentru ca nu mai vreau sa fac experimente pe Steaua. Am facut experimente, nu am stiut, nu mi-am dat Steaua, dar se confirma din noi ca in viata trebuie sa pui omul potrivit la locul potrivit. Iar la Steaua este un om care a confirmat. Edi Iordanescu va ramane interimar, unul, doua, trei, patru, cinci meciuri si poate il va ajuta si Iordanescu. Puiu mi-a spus ca nu mai poate, ar putea sa-l ajute pe Edi o luna-doua si pana cand va veni un antrenor care sa faca performanta la Steaua! ", a declarat Becali.EXCLUSIV: MESAJUL LUI DAN PETRESCU PENTRU GIGI BECALI!

"Pe data de 6 noimebrie sunt liber, dar nu spun ca vin sigur! Atunci discutam sau mai devreme daca matematic sunt promovat!", i-a spus Dan Petrescu lui Gigi Becali.

"Peste o luna ar putea fi liber, daca e matematic promovat!", a mai declarat Becali la Sport.ro

Cetățenii din București se pot programa pentru vaccinare anti-Covid și în județul Ilfov
BRAT

Modifică setările cookies