Italianul Claudio Gentile, propus la Steaua! Gigi Becali: "Pedrazzini mi-a spus de el!"

Autor: Sport.ro
Marti 21 Septembrie 2010, 15:32

	Italianul Claudio Gentile, propus la Steaua! Gigi Becali: "Pedrazzini mi-a spus de el!"

UPDATE: Gigi Becali a confirmat in direct la Sport.ro ca italianul s-a aflat in vederile sale.

Claudio Gentile a fost unul dintre cei mai duri fundasi din istoria fotbalului. A jucat la Juventus si Fiorentina si e campion mondial cu Italia in 1982.
Italienii anunta ca antrenorul cu care nationala de tineret a Iteliei a cucerit EURO 2004 este deja in discutii avansate cu Steaua. VEZI ANTRENORII STRAINI AFLATI PE LISTA STELEI!

Ca antrenor, Gentile a fost doar la nationala U21 a Italiei, cu care a cucerit EURO 2004 si bronz la Jocurile Olimpice intre 2000 si 2006. Gentile a fost inlocuit in 2006 de actualul selectioner al echipei italiene de tineret, Pierluigi Casiraghi.

Presa din Italia mai scrie ca saptamana viitoare, cand Steaua va intalni Napoli, croatul Otto Baric, italianul Giancarlo Corradini sau bosniacul Ivica Osim pot sta pe banca Stelei - acestia fiind antrenori propusi echipei din Ghencea.

UPDATE: "Gentile mi-a fost propus de Pedrazzini cand a plecat Piturca, dar acum n-am mai discutat nimic despre asta. Eu vreau sa le fac pe plac suporterilor si sa il aduc pe Dan Petrescu" a spus Gigi Becali la Sport.ro.   UPDATE: "Gentile mi-a fost propus de Pedrazzini cand a plecat Piturca, dar acum n-am mai discutat nimic despre asta. Eu vreau sa le fac pe plac suporterilor si sa il aduc pe Dan Petrescu" a spus Gigi Becali la Sport.ro. 

Cetățenii din București se pot programa pentru vaccinare anti-Covid și în județul Ilfov
BRAT

Modifică setările cookies