Victor Becali a stat de vorba cu Ilie: "NU se mai intoarce la Steaua. Este prea mandru ca sa revina!"

Autor: Sport.ro
Marti 21 Septembrie 2010, 11:27

	Victor Becali a stat de vorba cu Ilie: "NU se mai intoarce la Steaua. Este prea mandru ca sa revina!"

Victor Becali a vorbit cu Ilie Dumitrescu, imediat dupa ce acesta a anuntat ca pleaca de la Steaua.

"Echipa nu a avut o evolutie care sa multumeasca publicul. Ilie Dumitrescu a facut prea multe pentru Steaua ca sa fie tratat asa. Dupa meci sunt multi specialisti care vin si spun ca a jucat cu nu stiu cati fundasi... bla bla. Este foarte usor sa critici, mai greu sa construiesti", a spus Victor Becali la Sport.ro.

"Eu il cunosc foarte bine pe Ilie, am vorbit cu el imediat dupa ce si-a dat demisia. Mi-a spus ca reactia intregului stadion l-au facut sa plece. Oamenii de la Tribuna 0 i-au strigat tot meciul sa-si dea demisia".

"Dupa parerea mea a fost o decizie pripita. Trebuia sa se duca acasa si sa se linisteasca. S-a grabit, nu asa se iau astfel de decizii".

Victor Becali nu crede ca Dumitrescu se va mai intoarce la Steaua: "Eu nu cred ca Ilie se mai razgandeste. Eu mi-as fi dorit sa o faca, dar el este un tip mandru".

"Chiar daca a plecat Dumitrescu, nu cred ca obictivele Stelei vor avea de suferit. Ilie a preluat echipa din mers, dupa Victor Piturca. Din prea mult entuziasm, a facut niste afirmatii pe care ulterior publicul le-a taxat, dupa jocul mai slab al echipei", a mai spus agentul.

 

Regele Spaniei, în carantină, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu SARS-CoV-2
BRAT

Modifică setările cookies