"Am renuntat la 3 salarii ca sa plec. Multi m-au intrebat de ce nu stau sa-i iau banii Stelei, mai aveam 4 ani contract!" Ce spune Papp de plecarea de la Steaua

Papp a plecat de la Steaua pentru un contract de 400 000 de euro pe an in liga a doua elvetiana!

Papp e incantat de planul pe care il are FC Wil, noua lui echipa. Presedintele turc vrea sa faca investitii majore si isi propune sa joace fotbal in Europa in doar doi ani. Papp e primul transfer important al clubului.

"Este mult mai bine decat la Steaua din punct de vedere financiar. Patron e un milionar turc, fost presedinte la Fenerbahce. Vrea sa duca echipa in Europa. Dupa meciul cu Partizan mi s-a pus o eticheta pe care eu nu o cred adevarata.

Pa prima greseala am fost scos din echipa si nu mi s-a dat nicio sansa. Am pierdut si echipa nationala. Am renuntat la trei salarii pentru a pleca de la Steaua, mai aveam contract patru ani. Multe cunostinte m-au intrebat de ce nu raman ca sa iau banii, dar nu e stilul meu sa stau atarnat pentru a lua bani. Cel mai urat moment trait la Steaua a fost cu siguranta meciul cu Partizan", a spus Papp pentru PRO Sport.

Citeste si:SteauaPaul Papp
VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies