"Am recunoscut prostiile pe care le-am facut, dar nu sunt asa de mari!" Motivul pentru care Sumudica pariaza ca scapa usor din scandalul care ar putea declansa o furtuna in fotbal

Autor: Sport.ro
Sambata 20 Februarie 2016, 19:50

	"Am recunoscut prostiile pe care le-am facut, dar nu sunt asa de mari!" Motivul pentru care Sumudica pariaza ca scapa usor din scandalul care ar putea declansa o furtuna in fotbal

Citeste si: Cota mica pentru o suspendare usoara! Cum vrea Federatia sa il scape pe Sumudica

"O sa spuneti ca am fost un tampit si o sa va uitati la mine ca la un inocent dupa verdictul Comisiilor", e convins Marius Sumudica.

Antrenorul Astrei e linistit, chiar daca a recunoscut ca a jucat la pariuri. FRF il poate suspenda 2 ani, dar se poate folosi de un articol de regulament ca sa-l faca scapat cu o pedeapsa minima, de doar o luna. Detalii AICI

"Nu imi este usor, va rog sa ma credeti. Am avut taria de caracter sa merg in fata unei comisii si sa recunosc prostiile pe care le-am facut si care nu sunt asa de mari."

"Toata lumea le comenteaza, dar eu nu vreau sa le comentez si sa intru in detalii in momentul de faza, pana cand nu se va da un verdict. O sa spuneti atunci 'ai fost un tampit.' Probabil toata lumea o sa ma vada ca un inocent in ceea ce am facut."

"Pentru ca, sa tineti minte, Sumudica in viata lui n-a trucat un meci, n-am fraudat, n-am profitat de pe urma pariurilor, n-am castigat sume de bani, n-am adus prejudicii, n-am pus intergritatea competitiilor sub nicio forma in pericol, deci n-am facut absolut nimic."

"Daca stiam sa pariez, ma imbogateam. Eu stiu sa antrenez echipe, iar rezultatele se vad. Sa stai 18-19 etape pe primul loc inseamna ceva, chiar daca jucam si prost. Ma oboseste foarte tare subiectul cu pariurile, devine la un moment dat foarte agasant", a spus Sumudica la DigiSport.

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies