Sumudica a recunoscut ca a pariat, dar are cota mica pentru o pedeapsa usoara! FRF se leaga de un articol din regulament pentru a-l scapa

Autor: Sport.ro
Joi 18 Februarie 2016, 12:36

	Sumudica a recunoscut ca a pariat, dar are cota mica pentru o pedeapsa usoara! FRF se leaga de un articol din regulament pentru a-l scapa

Articolul 60.5 din regulamentul disciplinar spune ca pariurile sportive atrag o suspendare de 2 ani si o amenda de 300.000 de lei. Comisiile Federatiei cauta insa o scapare pentru antrenorul liderului.

Marius Sumudica a recunoscut ieri, in fata membrilor Comisiei de Disciplina, faptul ca a jucat la pariuri pe meciuri de Liga I si pe mai multe meciuri ale nationalelor de juniori, lucru strict interzis prin regulament.

Pe langa fotbal, Sumudica a pariat si pe meciuri de tenis si a jucat poker pe acelasi cont online.

Articolul 60.5 din regulament spune ca orice persoana implicata in fenomen care joaca la pariuri va fi suspendata pentru o perioada de 2 ani si va primi o amenda de 300.000 de lei.Totusi, Comisia cauta o scapare pentru antrenorul Astrei si se va lega de articolul 60 bis.

Punctul 4 al acestui articol de regulament prevede pedepse intre o luna si 12 luni si o penalitate sportiva intre 10.000 si 150.000 de lei.Marius Sumudica se va prezenta din nou, vineri, in fata Comisiei de Disciplina pentru audieri.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies